STORITVE

 

Zamašeni odtoki in kanalizacija so lahko velika nadloga, ki enkrat doleti vsakega izmed nas. Zaradi odvajanja najrazličnejših stvari v kuhinjski ali kopalniški odtok, voda ne odteka in tako predstavlja velik problem za gospodinjstva ter podjetja, saj onemogoča normalno bivanje oz. delovanje. Še večjo nadlogo predstavlja njihovo čiščenje, odmaševanje in pregled, katerega zahtevnost je nemalokrat podcenjena.

Polne greznice povzročajo zamašitve in neprijeten vonj, zato je njihovo redno praznjenje pogoj za nemoteno delovanje odtočnega kanalizacijskega sistema. V skladu s predpisi o ravnanju z odpadki je potrebno vsebino, ki se nabira v greznici, oddati na čistilno napravo. Prav tako je potrebno redno prazniti tudi blato iz MKČN.

Vzrok za zamašitve, slabo odtekanje ali zamakanje je možno ugotoviti z pregledom s kamero. Pri našem delu uporabljamo najrazličnejše kamere pri iskanju vzrokov za težave z namenom, da bi vaš sistem deloval nemoteno.

Pri Odtoku vse to razumemo, zaradi česar smo podjetje, ki mu stranke zaupajo boj z zamašenimi odtoki, kanalizacijo, polnimi greznicami in lovilci. Za vsako zamašitev najdemo rešitev, saj smo vam na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu.

STORITVE:

  • ČIŠČENJE IN ODMAŠEVANJE ODTOKOV TER KANALIZACIJE
  • PRAZNJENJE GREZNIC
  • PREGLED ODTOKOV IN KANALIZACIJE S KAMERO
  • ČRPANJE LOVILCEV OLJ IN MAŠČOB
  • PRESKUSI TESNOSTI
  • OSTALE STORITVE

     
gospodinjstva.png gospodarstvo.png ostale.png
Gospodinjstva Gospodarstvo Ostale storitve

naslovna_01.gif

shema_storitev_tipka.png

   
   

ODTOK
Komunala Odtok d.o.o.
Parmova ulica 14
1000 Ljubljana
Tržaška cesta 39
2000 Maribor

gmap.jpg